Helaas heeft Carl Palmer voor de tweede maal zijn Europese tournee geannuleerd. De reden is vooralsnog niet bekend. Ticketkopers zijn inmiddels op de hoogte gesteld (bekijk ook je spambox regelmatig)

EMERSON LAKE AND PALMER LIVES ON!

Afgelopen jaar was het 50 jaar geleden dat de legendarische band Emerson Lake & Palmer (ELP) werd opgericht. Speciaal vanwege dit jubileum komt Carl Palmer met zijn band naar Nederland voor een uitgebreide tour. Carl Palmer is de enige overlevende van de symfonische rockband. De Britse drummer Carl Palmer is voor de drummers, wat virtuozen als Steve Vai en Joe Satriani voor gitaristen is. Als één van de meeste gerespecteerde drummers allertijden weet de man met sublieme instrumentbeheersing en ongekende snelheid op indrukwekkende wijze zijn publiek te verbluffen. Het duizelingwekkende drumwerk wordt bijgestaan door de strakke gitaarsolo’s van Paul Bielatowicz en Simon Fitzpatrick op de bas.

Tijdens deze show zal de Carl Palmer Band materiaal spelen van de symfonische rockformatie ELP (Emerson, Lake en Palmer) voor de muzikale fijnproevers!

zaterdag 14 mei 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: