Het maximum aantal bezoekersplekken voor deze show is bereikt, dus helaas kun je niet meer reserveren voor deze show

Calidus presenteert de gloednieuwe EP ‘Meet My Expectations’

Groninger pop- en rockband Calidus met de roots in Drachten presenteert de gloednieuwe EP ‘Meet My Expectations’ in poppodium Iduna!

Calidus laat zich inspireren door bands zoals Coldplay, Keane en Oasis. In plaats van live spelen gooiden de heren het roer om tijdens de ‘intelligente lockdown’ dit voorjaar. Er werd gewerkt aan eigen nummers, en alles is zelf opgenomen, gemixt en gemasterd.
Inmiddels staat Calidus te popelen om het eindresultaat live te delen!

In samenwerking met Frieslandpop staan de getalenteerde bands Feral Tides en Haitze in het voorprogramma.

Feral Tides
Een show van Feral Tides staat onder leiding van hun stronteigenwijze en net zo excentrieke frontman in het teken van een ongeremde en scheurende energie. De heren zorgen voor een dik bandgeluid dat teruggrijpt naar de kleurrijke sixties en seventies, maar ook dikwijls refereert aan de modernere fuzzy psych-rock.
De opzwepende track Spacedrifter, de eerste single van hun goed ontvangen debuut EP Vibrant Matter, werd opgepikt door Never Mind The Hype en stond op nummer 1 van de landelijke IndieXL chart. Maar Feral Tides is ook vooral een live-band. Ze waren onder andere al te bewonderen bij ons tijdens Jûn fan Peije, maar speelden ook op Into The Great Wide Open

Haitze
Met inspiratiebronnen als Sam Fender, Bombay Bicycle Club en New Order creëert Haitze zijn eigen indie pop sound. 2020 begon met een debuut single die in première ging bij KINK. Deze werd lovend ontvangen. Verwacht frisse gitaarlijntjes, galactische synths en strakke drums.

 

vrijdag 16 oktober 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

Gratis


Facebookevenement

Artiesten: