Buster Shuffle uit Londen ken je wellicht als de supportband voor Flogging Molly op hun laatste Europese tour. Met hun onverslaanbare typisch Britse mix van cockney Oi en vintage two-tone ska weten deze Britten met hun energieke liveshow elke tent voor zich te winnen. Een band zo Brits als Fish & Chips met songs over dronken ruzies, ondeugende oude vrouwen en moeilijke scheidingen. Denk aan een combinatie van vroege Madness, The Specials, The Selecter maar ook punk van bands als The Clash, The Blockheads en Rancid. Mickey Gallagher (toetsenist The Clash en The Blockheads) produceerde zelfs het tweede album van de band ‘Do Nothing’!

Het laatste wapenfeit van het Britse kwartet is het in 2017 uitgebrachte album “I’ll take what I want”, een nieuw album staat gepland voor 2020.

Support: 10TOGO

10 TO GO is een energieke, Engelstalige ska/punk-rock band uit Leeuwarden en Groningen. De heren voegen alle bekende elementen uit Ska, Punk Rock en Reggae samen tot een eigen geluid waarbij je niet stil kunt blijven staan!

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga

vrijdag 06 december 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€10 vvk, €12 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: