The Ultimate Motörhead tribute Bömbers met (ex-Immortal) frontman Abbath eert het leven van Lemmy!

Let op: Dit concert zou oorspronkelijk plaats vinden op 28 december 2019 en is verplaatst naar zaterdag 19 december 2020 vanwege gezondheidsredenen van Abbath. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, iedereen die al kaartje(s) heeft gekocht heeft persoonlijk bericht ontvangen. Lees hier de persoonlijke verklaring van Abbath:

Op zaterdag 28 december 2020 is het vijf jaar geleden dat Lemmy Kilmister na een kort ziekbed op 70 jarige leeftijd overleed. Lemmy, die voor velen dé belichaming van Rock & Roll is, heeft een muzikale carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug waarin hij deel uitmaakte van bands als Hawkwind, The Damned en natuurlijk als frontman van Motörhead. In het laatste weekend van december wordt het leven van Lemmy geëerd met een speciale avond waarbij als headliner de Noorse Motörhead tribute Bömbers over komt voor twee exclusieve shows.

Bömbers is in 1996 gevormd door blackmetal frontman Abbath, voorheen ook de frontman van de Noorse blackmetallegendes Immortal. Met hemzelf in de rol van Lemmy op bas en vocalen speelt Bömbers in de klassieke Motörhead drie-eenheidsformatie. Net zoals we die kennen van de gouden jaren waarin de band grootse albums als Overkill, Bomber en Ace of Spades uit bracht. Bömbers, logischerwijs ook vernoemd naar deze glorietijd, brengt deze en meer recente klassiekers van Lemmy & co op ongeëvenaarde wijze. Het is dan ook niet voor niets dat Bömbers wereldwijd wordt gezien als de ultieme Motörhead tribute door zowel de fans als oud Motörhead bandleden!

Support: Dikke Dennis & de Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke.Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen; Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!
Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet.  #Røckon!

zaterdag 19 december 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€16 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: