De show van Blackbriar is in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst.  De nieuwe datum is zaterdag 2 oktober 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten).

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen is te horen op de tot nu toe drie uitgebrachte EPs. Blackbriar speelde shows samen met genre-genoten als Epica, Halestorm, In This Moment, Delain en Mayan.
Met inmiddels bijna 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren. Blackbriar heeft onlangs de derde EP ‘Our mortal remains’ uitgebracht en momenteel werken ze aan hun eerste full length album.

Blackbriar bestaat uit Zora Cock (zang), Rene Boxem (drums), Bart Winters (gitaar), Robin Koezen (gitaar), Frank Akkerman (bas) en Ruben Wijga (toetsen).

 

zaterdag 02 oktober 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€11 vvk, €13 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: