Zoals in de persconferentie van 23 maart door het kabinet is aangegeven worden er per direct aangescherpte maatregelen gehanteerd rondom de bestrijding van het Corona virus. Dit betekent dat alle evenementen tot en met 1 juni in Poppodium Iduna geen doorgang kunnen vinden. Voor het optreden van Blackbriar op 25 april aanstaande betekent dit dat we de show verplaatsen naar vrijdag 6 november. Gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

De duistere en dromerige muziek van Blackbriar wordt gekenmerkt door meeslepende composities en de fabelachtig mooie zang van Zora Cock. Een unieke mix van symfonische en gotische elementen is te horen op de tot nu toe drie uitgebrachte EPs. Blackbriar speelde shows samen met genre-genoten als Epica, Halestorm, In This Moment, Delain en Mayan.
Met inmiddels bijna 27 miljoen weergaven op Youtube en meer dan 155.000 abonnees, is de band klaar de metal wereld te veroveren. Blackbriar heeft onlangs de derde EP ‘Our mortal remains’ uitgebracht en momenteel werken ze aan hun eerste full length album.

Blackbriar bestaat uit Zora Cock (zang), Rene Boxem (drums), Bart Winters (gitaar), Robin Koezen (gitaar), Frank Akkerman (bas) en Ruben Wijga (toetsen).

zaterdag 25 april 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€11 vvk, €13 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: