De show van Black Bottle Riot is in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst. De nieuwe datum is zaterdag 28 augustus 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (houd ook je spamfolder in de gaten).

Black Bottle Riot: southern rock gitaarband in hart en nieren

Waarschijnlijk de beste Southern rock band in Europa’, schreef De Gitarist Magazine over Black Bottle Riot. Black Bottle Riot is een gitaarband in hart en nieren en zorgen met hun blues, rock and roll en natuurlijk een dosis country voor een overdonderde live show.

In de afgelopen jaren speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia. In Nederland stond Black Bottle Riot op festivals als Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Poppodia,festivals en blues-kroegen……. Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst. Ook speelde de band supports voor
o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry.

Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van BBR een stomende rockmachine. Het enthousiasme en de chemie tussen de vier Nijmegenaren werkt aanstekelijk op jong en oud. We mochten al eens van deze heerlijke band genieten tijdens het Blues & Brewsfestival, nu komen ze terug voor een eigen clubshow. Luister zelf en laat je overtuigen, een aanrader voor fans van The Black Crowes, Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers. Stay Hungry for Rock and Roll!

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang! Voor dit evenement is geen testbwijs nodig.
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

zaterdag 28 augustus 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€13 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: