De Duitse heavymetal mastermind Axel Rudi Pell komt met de nodige gitaarkrachtpatserij en melodieuze hardrock naar Iduna!

Al sinds zijn solodebuut ‘Wild Obsession’ (1989) profileert Axel Rudi Pell zich als een virtuoos gitarist met een heel eigen stempel, maar ook als een muzikant die zelden of nooit het melodieuze aspect in zijn songs uit het oog verliest. De Duitse snarenplukker werkte door de jaren heen samen met andere topartiesten zoals drummers Jörg Michael, Mike Terrana en Bobby Rondinelli (sinds 2013) en zangers Rob Rock, Jeff Scott Soto en Johnny Gioeli. Laatstgenoemde draait ondertussen al 20 jaar mee in de band. Nadat hij in 2019 zijn dertigjarige jubileum tour heeft afgerond komt Axel in april 2020 met een gloednieuw album en een tour waarbij hij Iduna aan zal doen!
De sympathieke Duitse gitarist telt dankzij zijn bijzondere speeltechniek en effectieve riffs als één van de masterminds in heavy metal. Denk muzikaal aan de hardrock zoals Rainbow en verwante acts die in de jaren 80 brachten. Ben je meer fan van het oudere werk? Niet getreurd, er zal deze avond ruimte genoeg zijn voor de grote classics als Forever Angel, Broken Heart en Silent Angel!

Special guest: Fighter

Als gevolg van de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Axel Rudi Pell meerdere keren verplaats. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig.

zaterdag 13 mei 2023

Deur: 19:00

Aanvang: 20:00

€ 31,- vvk, € 33,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: