Indietrio Audio Adam is back on track

Na een korte stilte is Audio Adam weer helemaal terug met de catchy single ‘Emma Watson’ en het persoonlijke ‘All My Life’ die op 31 januari uit komt. Deze biedt alvast een heel fijn voorproefje van het derde studioalbum dat de heren op 24 maart presenteren. ’3’ is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe. Met het album bekroont de band een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze onder anderen op tour gingen door Nederland, UK, en speelden in een uitverkocht Paradiso. Bij een nieuw album hoort een nieuwe sound, dus verwacht frisse, energieke doch persoonlijke indie songs gebracht door drie man die al negen jaar samen op het podium staan. Een sound die liefhebbers van bijvoorbeeld The Kooks, Blur en The Brahms vast weten te waarderen!

Voorprogramma: Sera

Drachtster band SERA ontstond spontaan in 2015, tijdens Giel Beelen’s talentenjacht op 3FM. De vier muzikale vrienden Sera van der Vijver, de broers Jeroen en Ruben Bruinsma en Sjouke Simon de Boer gaven zich hiervoor op en dit mondde uit in een prachtige serie zelf geschreven country-pop nummers, waarvan een aantal in 2017 op EP verschenen.
Sindsdien spelen ze regelmatig op verschillende festivals en zijn ze te horen op diverse radiostations. Vanavond openen ze voor Audio Adam!

vrijdag 19 april 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€8 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: