Vet! De Britse metalcoresensatie As Everything Unfolds komt naar Iduna. Met hun EP ‘Closure’ wisten ze een miljoen streams te verzamelen. Daarna stonden de platenlabels in de rij. Nu steken ze opnieuw de zee over om hun nieuwste kraker ‘Ultraviolet’ te promoten. Om de avond nog eens extra dik te maken komen Reality Spill en Oceans Turn Red met snoeiharde gitaarmuziek en doordachte intermezzo’s het voorprogramma verzorgen.

Met hun debuut Within Each Lies The Other vestigde het Britse kwintet zich als een opwindende toevoeging aan een nieuwe golf Britse rock. Sindsdien hebben ze 20 miljoen streams op hun naam staan. Dat zegt wel wat over de potentie van de groep. De band brengt een doordachte mix van melodische post-hardcore, hardcore en rock . Denk aan This Is The Moment en Enter Shikari maar dan met vocalen die een combi zijn van Hayley Williams, Amy Lee en Becca Macintyre. Op hun tweede album ‘Ultraviolet’ hebben ze hun muziek verder ontwikkelt en laten ze en nog harder en intenser geluid horen. Na festival als Download, Graspop, en Full Force is het hoogtijd om de band naar Drachten te halen. Mis het niet!

Reality Spill is een nieuwe sensatie die de Nederlandse muziekscene vliegensvlug aan het veroveren is. Verwacht scheurende gitaren, melodische passages, harde riffs en knallende breakdowns die worden gecombineerd met elementen van metalcore, death metal en nu-metal. De pakkende melodieën en doordachte teksten maken hun muziek zowel meeslepend als diepgaand.

Geïnspireerd door de hardste en beste metalcore, hardcore en deathcore slaat Oceans Turn Red je met hun rauwe meeslepende gitaarwerk, destructieve drums, smerige breakdowns en extreme vocalen om de oren. Door hun energieke liveshow en een strakke setlist lukt het altijd om de vuistjes in de lucht te krijgen.

donderdag 28 september 2023

Deur: 19:30

Aanvang: 20:00 - 23:00

€ 16,- vvk, € 16,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: