Agenda
Wayne
Graham
Support: Roofman
donderdag 31 oktober 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 23:00 uur
€ 15 vvk, € 17,50 deur
Bestel je tickets

Meet Wayne Graham! Dit dynamische duo bestaat uit de broers Kenny (zang, gitaar) en Hayden Miles (drums, zang), die de lekkerste americana produceren vanuit een bescheiden studio in de kelder van hun ouderlijk huis in Kentucky. Samen schrijven en arrangeren ze hun nummers en bespelen ze de meeste instrumenten zelf. Tijdens liveoptredens transformeert Wayne Graham tot een vijfkoppige band met alles erop en eraan! Support komt deze avond uit eigen land in de vorm van Roofman.

Wat Wayne Graham echt bijzonder maakt, is hun vermogen om traditionele geluiden te verweven met gedurfde, avontuurlijke muzikale landschappen. Ze zijn de pioniers en briljante architecten van een beweging die voortkomt uit de diepe wortels van Appalachia. Wayne Graham zelfs wordt geprezen als een van de beste bands die de New Appalachian Sound vormgeven, naast namen als Tyler Childers, John R. Miller en de Local Honeys. Met vijf indrukwekkende albums op hun naam, waaronder "Mexico" (2016), "Joy!" (2018), en "Songs Only A Mother Could Love" (2019), heeft Wayne Graham een stevige basis gelegd in de muziekwereld. Hun album "1% Juice" (2020) verkende de progressieve en vernieuwende kanten van folkrock en Americana, terwijl "ISH" (2022) opnieuw bewees waarom deze band een verborgen parel is.

Laat je verrassen door de vernieuwende sound en energieke performance van Wayne Graham: scoor nu je tickets!

Roofman
Weemoedige folksongs, die altijd een zekere indiefragiliteit hebben. Thijs van der Meulen a.k.a. Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Zijn melancholische liedjes, die hij soms afbreekt met humoristische aankondigingen, hebben indrukwekkende melodieën en zijn in de beste zin van het woord intens. De afgelopen jaren deelde hij het podium met o.a. Walter Martin (The Walkmen), Noah Guthrie, Cari Cari, Eric Steckel en Matt Perriment en speelde shows in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije en Spanje naast zijn thuisland Nederland.

Media
Bestel je tickets
gerelateerd
Dirty Sound
Magnet
Dom Martin
Trio
Demon Head
1 2 3 6

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram