Agenda
The
BluesBones
Opwindende en vernieuwende bluesrockers
zondag 2 juni 2024
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 17:00 uur
€ 20,- vvk, € 20,- deur
Bestel je tickets

The BluesBones keert terug naar Drachten voor een onvergetelijke bluesmiddag in Iduna. Sinds hun start in 2011 hebben deze Nederlandse bluesrockers flink naam gemaakt in de internationale muziekscene.

Met een sound diep geworteld in de blues, maar doordrenk met rock, soul en funk, heeft The BluesBones een grote fanbase opgeboeuwd en oogsten ze lof voor zowel hun energieke optredens als hun fantastische albums. Hun meest recente release, "Unchained", gelanceerd in april 2023, heeft al flink wat stof doen opwaaien in de bluescharts. Nummer 1 in de IBBA Blues Charts Top 40 UK 2023 en nummer 3 in de Blues/Rock Charts Top 50 USA 2023. Dit toont de voortdurende groei en artistieke ontwikkeling van de band. The BluesBones heeft een indrukwekkende trackrecord als het gaat om internationaal succes in de hitlijsten. Welke andere band kan zeggen dat ze drie keer op nummer 1 hebben gestaan in de UK Blues Charts met hun laatste drie releases? Daarnaast veroverden ze de nationale Blues Challenge in 2016 en behaalden ze de tweede plek op de European Blues Challenge 2017 in Denemarken.

The BluesBones hebben zich gevestigd als een van de meest opwindende en vernieuwende bluesrockbands op het wereldtoneel, met meer dan 500 shows op hun naam. Hun opzwepende live-optredens en geweldige releases hebben hen een toegewijde fanbase en lof van critici op meerdere continenten opgeleverd. Met elke nieuwe release blijven ze de grenzen van het genre verleggen en herdefiniëren ze wat het betekent om een bluesrockband te zijn in de 21e eeuw.

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd
Stevie Ray Vaughan
Undercover
The Damn
Truth
Dirty Sound
Magnet
1 2 3 7

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram