Agenda
Super-
sister
Symfonische rockhelden
zondag 12 november 2023
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur
€ 25,- vvk, € 25,- deur
Bestel je tickets

Van Haagse schooljongens tot psychedelische rocksterren. De Haagse band Supersister schrijft al vanaf 1968 muziekgeschiedenis. Op zondag 12 november komt deze legendarische Nederlandse groep naar Iduna!

Vijftig jaar geleden besloot een aantal leerlingen van het Grotius Lyceum om zich onder te dompelen in de experimentele schwung die er in de lucht hing. Denk aan progressieve pop, jazzinvloeden, swingende loopjes en zo nu en dan een grappige Zappa-twist. De brede ontwikkeling van Supersister, die je niet zomaar op Spotify weet te vinden, is onlosmakelijk verbonden aan de ontwikkeling van Den Haag als muziekstad. De groep speelde dan ook als één van de eerste in het in 1972 vers opgerichte Paard van Troje. Later werkte muzikaal leider Robert Jan Stips ook samen met o.a. Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en natuurlijk NITS.

Supersisters doet dit najaar in supertriobezetting (met Rinus Gerritsen, Leon Klaasse en Robert Jan Stips) een aantal exclusieve clubshows. Wees erbij, want een tweede kans komt er dit jaar niet.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

Grote Zaal // Sta- & zitplaatsen

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd
The Damn
Truth
Dirty Sound
Magnet
Demon Head
1 2 3 6

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram