Agenda
Pro Wrestling
Holland
Spectaculaire adrenalinepompende worstelshow
zondag 20 oktober 2024
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur
€ 16,- vvk, € 20,- deur
Bestel je tickets

Op 20 oktober is PWH Live voor de tweede keer te zien in Drachten en jij kunt erbij zijn! Pro Wrestling, bij de meeste Nederlanders beter bekend als ‘show worstelen’, heeft een rijke geschiedenis en heeft in de jaren '80 en '90 namen voortgebracht als Hulk Hogan, Andre The Giant, The Undertaker en The Rock.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is pro wrestling niet alleen een Amerikaanse aangelegenheid. De sport is al geruime tijd razend populair in heel Europa en Nederland heeft al jaren een eigen organisatie genaamd Pro Wrestling Holland, waar professionele worstelaars worden opgeleid en evenementen worden georganiseerd.

Pro Wrestling Holland staat bekend om zijn spectaculaire, adrenalinepompende liveshows. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor het eerst kennismaakt met PWH, onze live shows hebben voor ieder wat wils. Van highflyers tot brute krachtpatsers, onze worstelaars zijn stuk voor stuk absolute atleten die je versteld zullen doen staan. Sinds 2006 is PWH actief met het organiseren van Pro Wrestling-shows die door de jaren heen meerdere malen de landelijke media behaalden. De liveshows van gemiddeld twee en een half uur zijn het best te omschrijven als theatrale atletiek. Met een doorlopend verhaal van rivaliteit onder de PWH sterren en een dosis actie, spektakel en humor zijn de shows vermakelijk voor jong en oud. De vaste PWH fans zijn dan ook luidkeels aanwezig tijdens de shows, laten zich horen voor hun favoriete worstelaars en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bereid je voor op een avond vol spektakel, actie en entertainment die je nog lang zal bijblijven.

Mis deze kans niet en wees getuige van de meest spectaculaire live wrestling-show van Nederland, PWH Live!

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram