Agenda
Metal
Battle
Drôvich • Death Möth • Oltas • Kletus
zondag 3 maart 2024
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 18:30 uur
Gratis toegang

De regionale helden Drôvich, Death Möth, Oltas en Kletus gaan de strijd aan voor een felbegeerde plek in de finale tijdens de Friese voorronde van de Metal Battle.

De grote zaal wordt omgetoverd tot een strijdtoneel waar Friese bands vechten voor een finaleplek en een kans op een optreden op het befaamde Wacken Open Air Festival. De kleine zaal wordt ingericht als metal market, met cd's, vinyl en merchandise van diverse metalbands en aanverwante genres. Of je nu op de hoogte wilt blijven van de metalscene in Friesland, gezellig wilt socializen, de nieuwste metalalbums wilt kopen, die klassieker uit de platenbak wilt vissen, of gewoon wilt genieten van geweldige bands, deze middag in Iduna biedt het allemaal!

Drôvich
Drôvich, een driekoppige Friese blackmetalband uit Dokkum en omgeving, brengt met invloeden uit death- en thrashmetal een uniek geluid naar de Friese blackmetalscene. Duistere thema's, krachtige riffs en meeslepende melancholie zijn kenmerkend voor hun muziek en live-optredens.

Death Möth
Death Möth, opgericht door gitariste Ingeborg, is een death metalband uit Schraard met leden van Bad Speed Boys en Marching Trough Corpses. De band wordt beschreven als oldschool 'lompe' deathmeta,l met invloeden van Obituary, Cannibal Corpse en Bold Thrower.

Kletus
De grinding deathcoreband Kletus mixt grindcore, hardcore, slam en deathcore. Met ruwe, pakkende riffs, intense vocalen en inspiratie uit fictie en realiteit, streven ze ernaar elk podium meedogenloos te verpletteren.

Oltas
Oltast brengt een intrigerende mix van doom, death en drone. Hun muziek weeft een traag en duister tapijt, afgewisseld met snelle, krachtige momenten en af en toe een sprankje licht.

Foto Kletus: Darkster Photography

Media
gerelateerd
Sextrash
Outlaw
U.D.O.
#uitverkocht
Vltimas

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram