Agenda
Martijn
Fischer
Zingt hits van Hazes
zaterdag 12 oktober 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 23:00 uur
€ 30,- vvk, € 33,- deur
Bestel je tickets
Martijn Fischer komt op zaterdag 12 oktober naar Iduna tijdens zijn exclusieve clubtour in 2024, getiteld 'Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes'. De charismatische artiest zingt de grootste hits van Hazes, begeleid door zijn vertrouwde liveband. Let op, de voorverkoop start 21 december om 10:00 uur!

Verwacht een groots en hartverwarmend spektakel met bekende meezingers voor alle leeftijden. Fischer, bekend als de vertolker van Hazes in de film "Zij Gelooft in Mij" en de gelijknamige musical, is inmiddels een graag geziene gast op festivals en feesten. Zijn optredens, van Paaspop tot de Nijmeegse Vierdaagse, laten zien dat de tijdloze hits van Hazes jong en oud blijven verbinden. Voor Fischer markeert deze clubtour een welkome terugkeer naar het podium. "Niets overtreft het gevoel van een dampende zaal vol Hazes-fans, samen het feest vieren! Het zingen van deze prachtige songs voor het publiek ervaar ik als een groot cadeau."

Muzikale omlijsting door dj Tjibbe Flightcase.

Media
Bestel je tickets
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram