Agenda
Living
Colour
Legendarische funkmetalpioniers
zondag 10 december 2023
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
€ 35,- vvk, € 35,- deur
Bestel je tickets

De legendarische band Living Colour komt op zondag 10 december naar Drachten voor een moddervette show in Iduna! De groep wist de wereld te veroveren met een revolutionaire mix van metal, funk en soul. Maak je klaar voor een avond vol energie, passie en grensverleggende muziek.

Living Colour, pioniers van de rockscene, hebben met hun ongeëvenaarde talent en baanbrekende muziek generaties beïnvloed en geïnspireerd. De band, opgericht in de jaren 80, heeft altijd bekend gestaan om hun politiek geladen teksten, meeslepende gitaarriffs en dynamische podiumpresentatie. Hun hits, waaronder "Cult of Personality" en "Love Rears Its Ugly Head", hebben wereldwijd indruk gemaakt en zijn nog steeds geliefd bij fans van alle leeftijden. Living Colour's muziek is een smeltkroes van genres, waarbij ze rock, funk, soul, en metal combineren tot een uniek en onmiskenbaar geluid. Hun compromisloze benadering van muziek heeft de band een trouwe fanbase opgeleverd en maakt hen een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de rockmuziek. De optredens zijn een intense en onvergetelijke ervaring. Hun virtuoze instrumentbeheersing en charismatische podiumpresentatie zorgen voor een energieke en meeslepende show vol muzikale magie.

Tijdschema
15:00 open
15:30 Living Colour
Einde +- 17:30

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd
The
Gories
Vader
The Damn
Truth
1 2 3 9

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram