Agenda
Java
Webster
Albumreleasetour
vrijdag 8 maart 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 23:00 uur
€ 18,- vvk, € 20,- deur
Bestel je tickets

Erwin Java en Sean Webster hebben hun muzikale krachten gebundeld voor het album "JAVA/WEBSTER”. De plaat wordt in januari 2024 gelanceerd, gevolgd door een uitgebreide promotietour en op vrijdag 8 maart staan ze in Iduna!

De uitzonderlijke samenwerking tussen Erwin en Sean ontstond tijdens hun deelname aan de theatervoorstelling "The Sound of the Blues & Americana," waarbij hun gedeelde passie voor bluesmuziek de basis vormde voor hun creatieve samenspel. In reactie op de uitdagingen van de Covid 19-pandemie hebben Java en Webster hun lockdownperiodes benut om samen nieuwe nummers te schrijven, resulterend in tien tracks die variëren van blues en ballads tot rock en soul, allemaal doordrenkt met de diepgang van de blues. Het album belooft een avond vol meeslepend gitaarspel en doorleefde vocalen, waarbij Websters kenmerkende rauwe stem en Java's virtuoze gitaarpartijen centraal staan.

Over Erwin Java
Gitarist Erwin Java (1956) heeft een waanzinnige staat van dienst. Hij maakte deel uit van onder andere White Honey, Herman Brood's Wild Romance, King of the World en maar liefst 25 jaar van Cuby & the Blizzards. Vanaf 2015 tot en met 2022 was hij daarnaast ook de rode draad in de theatervoorstellingen van Johan Derksen. Java is in zijn lange loopbaan regelmatig op de Nederlandse TV te zien geweest.

Over Sean Webster
Sean Webster is een vocalist/gitarist uit Sheffield en staat bekend om zijn een rauwe stem en bluesy gitaarspel. Hij heeft getourd in Europa en de VS, verscheen op tv in Austin en BBC Radio 2-sessies. In Nederland trad hij op in Veronica Inside, werd finalist in We Want More (2021) en Talent Scouts (2023), bracht 7 albums uit en woont nu in Giethoorn.

Muzikale omlijsting door dj Tjibbe Flightcase.

Media
Bestel je tickets
gerelateerd
Platen- &
cdbeurs
The
BluesBones
The
Gories

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram