Agenda
Distant
For I Am King
Support: Boneripper
zondag 25 februari 2024
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur
€ 18,- vvk, € 20,- deur
Bestel je tickets

Hou je vast! De populaire deathcoreband Distant komt je een allesvernietigende live-ervaring bezorgen. Om het nog eens extra dik te maken versterkt For I Am King het front met moderne, complexe en pakkende metal. De nieuwe Friese band Boneripper verzorgt de opmars. Mis het niet!

Distant
Distant, een grensverleggende band met wortels in zowel Rotterdam, Nederland als Bratislava, Slowakije, smelt hyperdissonante downtempo deathcore, brutale death metal en intense beatdown samen tot een allesvernietigende muzikale ervaring. Sinds hun oprichting in 2014 heeft Distant de muziekscene op zijn kop gezet, met albums zoals 'Tyrannotophia' en 'Aeons Of Oblivion', uitgebracht via Unique Leader Records en recentelijk getekend bij Century Media Records. Met krachtige energieke liveoptredens en wereldwijde tours, inclusief shows met bands als Lorna Shore en Suicide Silence, heeft Distant zich gevestigd als een essentiële kracht binnen de deathcore-gemeenschap.

For I Am King
De Nederlandse metalband For I Am King bracht begin dit jaar hun nieuwe studioalbum 'Crown’ uit. Met hypnotiserende melodieën en de unieke stem van frontvrouw Alma Alizadeh biedt de band moderne, complexe en pakkende metal. 'Crown' verkent het thema van macht en tirannie, waarbij de cyclus van macht centraal staat. Het album wordt visueel weergegeven met een omgekeerde kroon op de hoes, symbolisch voor de val van de koning. For I Am King kent internationaal succes en heeft wereldwijd opgetreden, waaronder in Japan, China en Europa.

Boneripper
Boneripper is een nieuwe band gevormd door leden van de bekende Friese punk- en hardcoreband Manu Armata, 13Steps en Bladecrusher. Hun indrukwekkende debuut-EP ‘Vengeance & Forgiveness’ laat met zes nummers in minder dan vijftien minuten een compromisloos geluid horen. De muziek combineert invloeden van New York hardcore met thrash en 'metallic' hardcore. De herkenbare zang van WD valt op, terwijl de band uitblinkt in vette gitaarriffs en krachtige moshparts.

Media
Bestel je tickets
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram