Agenda
CCC
Inc
Support: Jankobus Seunnenga
zaterdag 2 maart 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 23:00 uur
€ 22,- vvk, € 24,- deur
Ticketswap

Op festivals en in stadions hebben ze gespeeld en in kleine kroegjes op het biljart gestaan. Van mei 68 tot COVID-19, ze hebben het allemaal meegemaakt. Mannen die nog mazelen hebben gehad. En ze gaan door! De tomeloze inzet is hetzelfde gebleven, de muziek is alleen maar beter geworden.

CCC Inc. bestaat uit de vier leden van het eerste uur: Joost Belinfante (zang, viool, gitaar, ukelele, mondharmonica), Jaap van Beusekom (zang, banjo, dobro, autoharp), Ernst Jansz (zang, gitaar, piano, wasbord), Huib Schreurs (zang, mondharmonica, concertina), aangevuld met Jan Hendriks (gitaar) en Richard Wallenburg (bas).

Jankobus Seunnenga
Slijp Steen' is de nieuwste dichtbundel en CD van Jankobus Seunnenga, winnaar van de Ina Dammanprijs 2022. Deze bundel bevat prachtige, door Seunnenga zelf geschreven poëtische teksten op muziek gezet, met hulp van Dick Vestdijk en Sjoukje Bloem. De inhoud varieert van jeugdherinneringen tot filosofische overpeinzingen, altijd doordrenkt met humor en diepzinnigheid. De optredens voor deze CD hebben een intieme sfeer, waarbij Seunnenga moeiteloos schakelt tussen ernst en luim. Eerdere solo-albums van Seunnenga werden ook lovend ontvangen, waarbij zijn talent als woordkunstenaar en poëet werd geprezen.

Tijdschema
20:00 - open
20:30 - Jankobus Seunnenga
21:05 - CCC Inc (set 1)
21.55 - Pauze
22.15 - CCC Inc (set 2)

Type: zitplaatsen

Artiesten
Media
 Ticketswap
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram