Agenda
Blues &
Brews
Danny Bryant • Bintangs • King of the World e.v.a.
zaterdag 25 november 2023
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 00:00 uur
€ 18,- vvk, € 20,- deur
Bestel je tickets

Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van het Blues en Brews festival, waar muziek en bier samenkomen voor een onvergetelijke dag vol plezier en genot.

De zesde editie biedt een energieke line up, bestaande uit bluescoryfeeën Danny Bryant, Bintangs, King of the World, Them Dirty Dimes, Bad to the Bone en Byrchwood. Kom proeven van de ambachtelijke brouwsels van Koningshert, Puik, De Werf, Eggens, Doggerland en Eggens. Laat je smaakpapillen verwennen door de rijke smaken en unieke aroma's die deze lokale brouwerijen te bieden hebben. Van verfrissende blondbieren tot donkere, krachtige stouts, er is voor elk wat wils. Bij lekker bier hoort natuurlijk goed eten. Daarom is Eatcounter de Drait wederom aanwezig met zijn befaamde burgers & pork. Blues & Brews wordt georganiseerd in samenwerking met Bierbrouwerij Koningshert.

Wijziging tijdschema
Wegens privéomstandigheden van een van de bandleden heeft Bad to the Bone hun optreden helaas afgezegd. Het aangepaste tijdschema ziet er als volgt uit:

15:00 open
15:45 Byrchwood
17:30 Them Dirty Dimes
19:15 Bintangs
20:45 Danny Bryant
22:30 King of the World

Tussendoor en naderhand DJ Tjibbe Flightcase

Line up

Danny Bryant
Danny Bryant is een getalenteerde bluesrockgitarist die zijn stempel heeft gedrukt op het bluesgenre. Met zijn rauwe, expressieve spel en soulvolle stem heeft hij wereldwijd bekendheid vergaard. Met albums als "Temperature Rising" en "Blood Money" heeft Bryant bewezen een onmisbare figuur te zijn in de hedendaagse bluesrockscene. Zijn passie en virtuositeit maken hem een ware legende.

Bintangs
De legendarische Nederlandse band Bintangs, opgericht in 1961, heeft de muziekscene al meer dan zestig jaar verrijkt met hun unieke mix van blues, rock en rhythm & blues. Bekend om hun energieke optredens en tijdloze hits, blijven ze een icoon binnen de Nederlandse muziekcultuur en een bron van inspiratie voor generaties muziekliefhebbers.

King of the World
King of the World is een dynamische band die de essentie van de bluesrock belichaamt. De band bestaat de band uit doorgewinterde muzikanten zoals zanger bassist Ruud Weber en toetsenist Govert van der Kolm. Met hun energieke optredens en krachtige nummers hebben ze een trouwe fanbase opgebouwd.

Them Dirty Dimes
Them Dirty Dimes maakt een lekkere mix van blues, rock en funk. Met hun energieke liveoptredens en meeslepende muziek zijn ze een opkomend talent in de scene. De band weet keer op keer te verrassen met hun onweerstaanbare sound.

Byrchwood
Byrchwood is een energieke bluesrockband uit Friesland met experimentele uitstapjes. Verwacht een belevenis van expressief gitaar, bas en drumwerk.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

Brouwerijen
Koningshert
Puik
De Werf
Vrolijcke Joncker
Eggens

 

Media
Bestel je tickets
gerelateerd
The
Gories
Stevie Ray Vaughan
Undercover
The Damn
Truth

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram