Agenda
Platen- &
CDbeurs

zondag 15 december 2024
Aanvang: 11:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur
Gratis toegang

Audiofielen, platenjagers en muziekfanaten, zet deze datum alvast in je agenda! Op zondag 15 december transformeert Poppoadium Iduna opnieuw in een waar paradijs voor liefhebbers van vinyl en cd's. Het is al een tijdje geleden dat Drachten een echte platenzaak had, maar nu krijg je de kans om een middag lang te grasduinen tussen duizenden lp's, cd's en singles tijdens de gratis toegankelijke platen- en cdbeurs in Iduna.

Je kunt een gevarieerd aanbod verwachten, samengesteld door gepassioneerde verkopers met verschillende stijlen en genres. Of je nu net begint met je verzameling of al een aanzienlijke stapel collectorsitems hebt, er is altijd wel iets te vinden dat je interesse wekt.

Kortom, een waar paradijs voor muziekliefhebbers die graag op zoek gaan naar nieuwe schatten in de vorm van vinyl of cd's. En het beste van alles? De toegang is helemaal gratis! Mis dit niet!

Artiesten
Big Bad Wolf Records
Officiële websiteFacebook
Media
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram