Agenda
Havoc of Mobb Deep
with Big Noyd
+ DJ L.E.S.
zondag 9 februari 2025
Deur: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Eindtijd: 18:00 uur
€ 29 vvk, € 34 deur
Bestel je tickets

Havoc is een bekende naam als de ene helft van het iconische New Yorkse hiphopduo Mobb Deep. Hij staat bekend om zijn rauwe, directe teksten en gestage flow, waarmee hij het leven in New York weerspiegelt. Havoc heeft zijn faam verdiend als rapper en producer van nummers als ‘Shook Ones Pt. 2’ en ‘Survival of the Fittest’. Iduna verwelkomt deze legendarische artiest samen met Big Noyd en DJ L.E.S. om de erfenis van Mobb Deep te eren.

Opgegroeid in Queens, ontmoette Havoc Prodigy op een school in Manhattan, waarna ze samen Mobb Deep oprichtten. Een jaar na het debuutalbum van Nas, die ook uit dezelfde buurt komt, brachten zij in 1995 hun eerste album uit, The Infamous. Dit album werd een klassieker binnen de hiphop en vormde de basis voor latere generaties van East Coast hardcore rappers. Daarnaast heeft Havoc ook solo succes behaald, onder meer als producer voor artiesten als The Notorious B.I.G., Eminem, Nas, 50 Cent en anderen.

Na het overlijden van Prodigy blijft Havoc een belangrijke vertegenwoordiger van hiphop en Mobb Deep.

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd
Jeru
the Damaja

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram