Agenda
Top 2000 Popquiz
Live!
Live on stage: Deun van Seun
zaterdag 28 december 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 00:00 uur
€ 12 per team vvk
Bestel je tickets

Van Kerstnacht tot Oudejaarsnacht slingert Radio 2 traditiegetrouw de Top 2000 de ether in. Hierin worden de bij stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. Ook Iduna doet aan deze lijst mee! Daarom organiseren we dit jaar voor de tiende keer de Popquiz2000 Live; welke volledig in het teken van De lijst der lijsten. Onder leiding van onze quizmasters, met de hulp van liveband Deun van Seun en aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen, nemen teams het tijdens de quiz in tien ronden tegen elkaar op.

Tijdens deze epische quiz vallen er leuke Top 2000-prijzen te winnen en natuurlijk vrijkaarten voor een concert naar keuze in Iduna. Luister jij daarom tussen kerst en oud & nieuw dag en nacht naar Radio 2? Weet jouw team het antwoord op vragen als “Wie is Mr. Mojo Risin”? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Doe dan mee!

Deun van Seun is het vrolijke alter ego van Jankobus Seunnenga (Pigmeat, Kobus gaat naar Appelscha), Een 3-mans orkest dat al op festivals als Paaspop, Lowlands en de grotere Nederlandse podia te bewonderen was. Op hun eigen knotsgekke en hilarische wijze zal Deun van Seun tijdens de Top2000 Quiz in moordend tempo nummers uit de Top 200 en bewerkingen van deze klassiekers ten gehore brengen.

Ga jij met jouw team de strijd tegen andere teams aan? Koop snel je tickets! Elk team mag bestaan uit maximaal 4 personen.

Artiesten
Media
Bestel je tickets
gerelateerd
Orange
Creek
Sandra
van Nieuwland
#schouwburgdelawei
pa sheehy
Pa Sheehy

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram