Agenda
Helden
fan Hjir
Rollatörhead • The Root Notes • Griepsma/Herrema Duo • in samenwerking met Friesland Pop
vrijdag 29 november 2024
Deur: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 23:00 uur
Gratis toegang

Maak je klaar voor een avond vol knallende shows en inspirerend talent! Helden fan Hjir is hét evenement waar je de leukste en meest talentvolle lokale acts bewondert bij Iduna. Van rock tot jazz, van folk tot metal… Wat je smaak ook is, je ontdekt zonder twijfel iets nieuws!

Tuurlijk, wereldberoemde bands zijn cool, maar wist je dat we in de buurt ook barsten van het muzikale talent? Je hoeft niet ver te zoeken om de leukste acts te vinden. Samen met Friesland Pop zetten we drie van deze acts in de spotlight bij Iduna!

Rollatörhead garandeert een explosieve show vol bekende rock en metal hits in een nieuw jasje. De band zoekt alle uithoeken van rock ‘n roll op en speelt nummers van onder andere Linkin Park, Amon Amarth en natuurlijk Motörhead! Ze wisselen ballads af met het betere scheur- en stampwerk dus is het onmogelijk om je vervelen. Voor wat meer rust kun je terecht bij The Root Notes. Deze akoestische coverband speelt een breed repertoire van blues, folk, rock, soul…. Noem maar op! Je voelt je al snel thuis bij een show van The Root Notes door hun warme, gezellige uitstraling. Het Griepsma / Herrema Duo maakt het programma van deze avond af met een selectie klassiekers en nieuwere nummers in jazz vorm. Met deze drie diverse acts op het programma zit er 100% iets tussen voor jou en de avond is nog gratis toegankelijk ook. Waar wacht je nog op?

Artiesten
Media
gerelateerd

Poppoadium
Drachten

Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

nl_NLNederlands
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram