Iduna’s clubactie

Iduna’s Clubactie iets voor jouw club of vereniging?

Poppodium Iduna zoekt met haar clubactie de samenwerking met de clubs en verenigingen die Smallingerland rijk is. Iduna juicht het verenigingsleven in Smallingerland een warm hart toe en wil jaarlijks twee evenementen organiseren waarmee verenigingen uit Smallingerland extra inkomsten kunnen werven én daarmee uiteraard ook de verenigingsleden een toffe avond in Iduna bezorgen!

Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld goed gebruiken; onderhoud moet gedaan worden, materiaal moeten worden vervangen en administratief de club in beweging houden lukt vaak ook niet met een gesloten portemonnee.  Poppodium Iduna wil hierin met het geven van een tweetal feesten per jaar verenigingen ondersteunen door  de clubs/verenigingen voor deze feesten kosteloos toegangskaartjes aan te bieden.

Hoe werkt het?
Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. Je meldt je bij ons aan via clubactie@iduna.nl en wij leveren met jullie in overleg een nader te bepalen aantal toegangskaarten. Deze kaartjes mogen verkocht worden voor  €5,- per stuk. Hiervan gaat 100% rechtstreeks naar de kas van de deelnemende vereniging.

Ons doel
Iduna’s clubactie heeft als doelen het financieel gezonder maken van het verenigingsleven en het verbreden van haar eigen culturele aanbod en bekendheid in Smallingerland. Met een capaciteit van 600 bezoekers kunnen we per evenement tot € 3.000,- sponsoren aan het verenigingsleven van Smallingerland.

Wat gaan we doen?
Per jaar zal Iduna twee evenementen organiseren die een brede doelgroep aanspreken en daarom aansluiten bij de beleving van de leden van jouw club of vereniging. Een popcultureel event in het voorjaar en hier op aansluitend een in het najaar waarbij live muziek maar ook dj’s en het samenzijn centraal staan.
De eerste editie zal op vrijdag 17 maart 2017 plaatsvinden tijdens het traditionele Ierse folksfeest St. Patrick’s Day. Van 21:00 tot 02:30 kan er die dag in Iduna genoten worden van live-muziek van de band Circle-J (denk aan Flogging Molly en The Pogues) en van de DJ kunsten van het Leeuwarder collectief Peper & Zout DJ-stel (o.a. bekend van het Freeze festival, Welcome to the Village en Neushoorn). Tijdens deze avond zullen we in stijl St. Patrick’s Day vieren zoals dit in Ierland gebeurt met bijpassende muziek, Ierse snacks en dranken. Een feest wat zich vooral kenmerkt door gezelligheid en waarbij als pre de dresscode ‘groen’ aangehouden mag worden.
Het tweede evenement zal op een nader te bepalen datum in oktober plaatsvinden waarbij het traditionele Duitse oktoberfeest in een lokaal jasje gestoken zal worden.

Meedoen?
Meldt jouw vereniging dan aan via clubactie@iduna.nl. Vergeet hierbij niet je club te vermelden, contactgegevens en het aantal kaarten wat je voor de eerst komende ronde, St Patrick’s day op 17 maart, af wilt nemen.

Tot slot
Samen staan we sterk dus laten we ons samen verenigen voor de leefbaarheid van Smallingerland!