Boppin’ around presents The BELLFURIES en meer!
Toen ze aankondigden na deze Europese tournee er mee te stoppen hoefden we niet lang na te denken. Natuurlijk moeten The Bellfuries in Iduna staan! Daarom verplaatsen we voor deze keer Boppin Around Drachten van de zondagmiddag naar de vrijdagavond om dit Texaanse ensemble te kunnen verwelkomen.

The Bellfuries uit Austin maken een heerlijke mix van country, hillbilly & rockabilly. Retestrak en aanstekelijk swingend waarbij ze er live lekker op los improviseren. Dit bracht ze de afgelopen jaren al op festivals als De Zwarte Cross en het Belgische Sjock. Met het nummer “Your Love (All That I’m Missing)” scoorden ze zelfs een regelrechte hit in de Rockabilly wereld.
Geen enkele band slaagt erin om powerpop en rockabilly zo aan elkaar te paren als The Bellfuries.

Supports: 

Juke Joint Jimmies
Dit trio liefhebbers van authentieke rockabilly en hillbilly maken muziek zoals dat in de begindagen van de Rock ‘n’ Roll gebeurde; gegarandeerd voetjes van de vloer!

Roy P-Cat & The V8 Daddies
Deze 5 mans formatie is ontstaan uit een voorliefde voor Swing, Old Skool Rock ’n’ Roll, Rhythm & Blues, Rockabilly en Jump. Mix al die rootsvormen in een cocktailglas en je krijgt: Garage Swing! Honkende saxen, loeidiepe beats, honkytonk keys, double bass en een vuige gitaar.
Uit het leven gegrepen klassiekers aangevuld met eigen composities.

vrijdag 07 april 2017
Aanvang: 20:00 - 00:00

€8 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket

Artiesten: